III TROBADA A EMPURIABRAVA (16-5-2009)

EMPURIA LLEONS 0 – FC L’ESCALA 7 (1er Partit)

Jugadors : Iker, Narcís, Ivan, Joel, Aleix, Oriol i Xavi.

Gols : 0-1 Joel, 0-2 Joel, 0-3 Joel, 0-4 Joel /Descans/ 0-5 Iker, 0-6 Oriol, 0-7 pp

S’ha de remarcar que els partits d'aquest Torneig han sigut de Futbol 5 i cada partit ha tingut 2 parts de 10 minuts. Igual que en el darrer partit que ens vam enfrontar a aquest mateix equip hem estat clarament superiors. A la primera part ha jugat de porter l'Iker i a la segona en Joel.

PªUNIONISTA FIGUERES 1 – FC L’ESCALA 5 (2n Partit)

Jugadors : Nizar, Joan, Oscar, Marcos, Didac, Jordi i Lluís.

Gols: 0-1 Marcos, 0-2 Marcos, 0-3 Marcos /Descans/ 0-4 Marcos, 1-4, 1-5 pp.

Primera vegada que ens enfrontavem al PUF. Victoria justa encara que una mica abultada pels mèris que ha fet l'oponent. L'equip unionista ha jugat molt bé a futbol i ha gaudit de diverses ocasions que el nostre porter ha neutralitzat molt bé. A la primera part ha jugat de porter en Nizar i a la segona en Joan.

CE LLANÇÀ 4 – FC L’ESCALA 0 (3er Partit)

Jugadors : Xavi, Narcís, Joel, Iker, Oriol, Ivan i Aleix.

Gols : 1-0, 2-0 /Descans/ 3-0, 4-0.

També primera vegada que ens enfrontavem al CE Llançà. Derrota inesperada però totalment justa encara que massa abultada pels mèrits de l'oponent, el més just hagués estat una victòria llançanenca per la mínima, ja que els dos primers gols van ser fruit de dos "despistes" defensius que l'equip normalment no fa. El pes i el domini del partit l'ha portat el FC L'Escala encara que sense fer molt de perill. El CE Llançà ha marcat en jugades de contracop i degut als esmentats "despistes" defensius. A la primera part ha jugat de porter en Xavi i a la segona l'Iker. Ens ha costat païr la derrota més als pares que als fills.

EMPURIA TIGRES 1 – FC L’ESCALA 1 (4art Partit)

Jugadors : Joan, Nizar, Jordi, Marcos, Lluís, Didac i Oscar.

Gols: 0-0 /Descans/ 1-0 Marcos, 1-1.

Empat totalment injust pels mèrits que ha fet l'equip. Només la mala sort i alguna vegada l'encert del porter contrari han impedit una victòria escalenca, el més just hauria estat guanyar per dos o més gols de diferència. A la primera part ha jugat de porter en Joan i a la segona en Nizar. Els nens els hi ha sabut una mica de greu l'empat ja que ha vist que havien fet mèrits de sobres per guanyar el partit.