II TROBADA A LLANÇÀ (Dissabte, 28-3-2009) (12è Partit)

FC L'ESCALA 7 - EMPÚRIA LLEONS 0

Alineació : Nizar, Ivan, Narcís, Joel, Oriol, Joan, Oscar, Didac, Aleix, Marcos.

Gols: 1-0 Joel, 2-0 Oriol, 3-0 Joel /Descans/ 4-0 Marcos, 5-0 Aleix, 6-0 Oriol, 7-0 Nizar.

El temps i en concret la pluja ha impedit que es poguessin disputar els quatre partits per equip que estaven programats. Llàstima de temps !!!
Al ser una Trobada de Futbol-5 s'han fet dos parts de 10 minuts. A la primera part han jugat : Nizar, Narcís, Iván, Joel, Oriol i a la segona : Joan, Oscar, Marcos, Didac i Aleix. Avui han jugat de porters en Nizar (una part), i en Joan i en Joel (mitja part cadascun).
Partit on hem estat superiors al rival. Cada partit que passa l'equip va millorant i estem més compenetrats. Hem de seguir així !!!
Després del partit, els que hem pogut hem anat a Dinar per acabar de passar el dia. Els pares els que hem disfrutat més !!! A veure si el pròxim dia poden venir més pares !!!