I TORNEIG INTERCOMARCAL FC L'ESCALA (30-5-2009)

FC L’ESCALA 0 - ESCOLA PIA D'OLOT 3 (1er Partit)

Jugadors : Iker, Joan, Ivan, Jordi, Marcos, Aleix, Oriol, Nizar, Narcís, Xavi, Joel, Didac i Lluís.

Gols : 0-1 /Descans/ 0-2, 0-3

Avui en Francesc ha dividit l'equip en dos blocs, a la primera part han jugat: Iker (porter), Joan, Ivan, Jordi, Marcos, Aleix, Oriol i a la segona Iker (porter), Nizar, Narcís, Xavi, Joel, Didac i Lluís.
Partit molt igualat contra un gran rival. El resultat més just hagués estat una derrota per la mínima. S'ha de dir que en Joel només ha pogut jugar tres minuts degut a una pilotada molt forta, l'ha substituit en Marcos. Tot i així el porter contrari ha estat molt bé i fins i tot ha parat un penal.

FC L’ESCALA 2 - UE CAMPRODON 0 (2n Partit)

Jugadors : Nizar, Joan, Ivan, Jordi, Marcos, Aleix, Oriol, Iker, Narcís, Xavi, Joel, Didac i Lluís.

Gols: 1-0 Iker /Descans/ 2-0 Marcos.

L'Equip ha quedat dividit en dos blocs, a la primera part han jugat: Nizar (porter), Ivan, Xavi, Joel, Didac, Iker, Aleix i a la segona Nizar (porter), Joan, Narcís, Jordi, Marcos, Oriol, Lluís.
Partit molt igualat i victoria justa, encara que el resultat podia haver estat trànquilament quatre o cinc a dos. S'ha de destacar el gran partit que ha fet en Nizar jugant de porter, realitzant algunes parades de molt mèrit amb l'1-0 al marcador.

FC L’ESCALA 2 - UE PORQUERES 4 (3er Partit)

Jugadors : Joan, Iker, Ivan, Jordi, Marcos, Aleix, Oriol, Nizar, Narcís, Xavi, Joel, Didac, Lluís i Oscar.

Gols : 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 1-4 Marcos /Descans/ 2-4 Joel.

Partit que es va televisar per TV L'Escala el dilluns 8 de Juny i dimarts 9 de Juny a les 21:30h. En Francesc ha dividit l'equip en dos blocs, a la primera part han jugat: Joan (porter), Ivan, Jordi, Marcos, Iker, Oriol, Lluís, Oscar i a la segona Joan (porter), Narcís, Nizar, Xavi, Joel, Didac, Aleix, Oscar. Victòria justa de l'UE Porqueres encara que a la segona part amb una mica més de sort podiem haver remuntat ja que hem tingut moltes ocasions i hem fallat dos penals. S'ha de remarcar que en aquest últim partit ha jugat l'Oscar que no ho havia fet els dos primers partits perquè al matí havia tingut febre, se l'ha trobat a faltar especialment al primer partit.