Diumenge, 22-3-2009 (11è Partit)

FC L'ESCALA 8 - EF BAIX TER 3

Foto : Jordi, Iker, Oriol, Oscar, Lluís, Joan, Iván, Nízar, Didac, Joel, Aleix, Marcos, Narcís.

Gols: 1-0 Joel, 2-0 Joel, 2-1 /Descans/ 2-2, 3-2 Jordi /Descans/ 3-3, 4-3 Joel, 5-3 Oriol /Descans/ 6-3 (pp), 7-3 Oscar, 8-3 Marcos.

Degut a que el EF Baix Ter només ha vingut amb sis jugadors el partit ha constat de quatre parts de 10 minuts, perquè tots els jugadors escalencs poguessin jugar un nombre de minuts raonables. S’han fet dos blocs, el primer eren : Nizar, Narcís, Iván, Joel, Lluís, Oriol i Dídac i el segon bloc : Joan, Jordi, Marcos, Oscar, Iker i Aleix. Avui han jugat de porters en Nizar, en Narcís, en Joan i l'Iker.
Partit molt igualat ja que l'EF Baix Ter disposa d'un bon equip i a més té tres jugadors molt complets : el nº10, el n8 i el nº11. El Partit no s'ha decidit fins els últims minuts.