Diumenge, 1-3-2009 (10è Partit)

FC L’ESCALA 6 – FE FIGUERES 0

Jugadors : Nízar, Joan, Ivan, Joel, Oriol, Iker, Dídac, Narcís, Marcos, Oscar, Jordi, Aleix.
Gols: 1-0 Joel, 2-0 Iker /Descans/ 3-0 Marcos, 4-0 Marcos /Descans/ 5-0 Joel, 6-0 Joel.

Avui l’equip ha tornat a ser superior al rival, encara que cal destacar que han plantat cara. Respecte al primer partit, la FE Figueres, s’ha reforçat i han millorat força. Val a dir que nosaltres també hem progressat molt.
En Francesc Mas avui ha tornat a fer sistema de sempre : ha dividit l’equip en dos blocs: el primer ha disputat la primera part i la última meitat de la tercera part i el segon que ha jugat la segona part i la primera meitat de la tercera part. El Primer Bloc : Nízar, Ivan, Joan, Joel, Oriol, Iker i Dídac. Segon Bloc : Joan, Narcís, Nizar, Marcos, Oscar, Jordi i Aleix. Tot l’equip va progressant dia a dia i l’equip és un bloc molt ben compenetrat.