TORNEIG A CAMPRODON (14-6-2009)

Escola Pia d'Olot 0 -FC L'Escala 0 (1er partit)

Jugadors: Joan, Nizar, Jordi, Iker, Joel, Oriol i Lluís / Narcís, Iván, Oscar, Didac, Aleix

Gols: 0-0

Avui la durada dels partits ha estat de 20 minuts en només una part. Resultat just en un partit molt igualat, contra un equip que juga molt bé a futbol. Poques ocasions per cada equip ja que les defenses s'han imposat als atacs. S'ha de remarcar que fa 15 dies al Torneig de l'Escala varem perdre contra aquest mateix equip, avui el fet que en Francesc ja coneixia els jugadors rivals, l'ha ajudat a poder contrarestar el seu joc.

FC L'Escala 3 - AE La Canya 0 (2n partit)

Jugadors: Nizar, Joan, Iván, Joel, Oscar, Narcís i Lluís/ Jordi, Didac, Iker, Aleix, Oriol

Gols: 1-0 Joel, 2-0 Oscar, 3-0 Joel

Victòria justa davant un equip que ha lluitat molt però no ha causat gairebé problemes. L'equip ha dominat la major part del partit, sense fer moltes ocasions més a part de les dels gols. L'equip segueix en bona línia.

UE Camprodon 1 - FC L'Escala 1 (3er partit)

Jugadors: Iker, Joan, Jordi, Joel, Oscar, Aleix i Oriol / Nizar, Iván, Didac, Narcís, Lluís

Gols: 0-1 Joel, 1-1

Partit molt igualat en el que el més just hagués estat una victòria escalenca per la mínima. Hem dominat la major part del partit i el UE Camprodon no ha fet gairebé perill. Només una jugada de mala sort ha permès que ens marquessin.

CF Les Preses 1 - FC L'Escala 2 (4art partit)

Jugadors: Joan, Nizar, Jordi, Didac, Joel, Iker i Lluís / Iván, Narcís, Oscar, Oriol, Aleix

Gols: 1-0, 1-1 Iker, 1-2 Oscar

Partit equilibrat on l'equip també ha demostrat que sap remuntar partits quan cal. L'equip ha tornat a defensar molt bé, i això està essent una de les claus del Torneig. S'ha lluitat molt davant un equip molt bo i fort físicament. El seu gol ha estat un petit "despiste" defensiu. Victòria molt important ja que a part de donar moral ens ha donat el primer lloc a la Lligueta.

1ª Semifinal : FC L'Escala 3 - UE Camprodon 1

Jugadors: Nizar, Joan, Jordi, Joel, Oscar, Iker i Aleix / Iván, Narcís, Didac, Oriol, Lluís

Gols: 1-0 Iker, 2-0 Iker, 3-0 Joel, 3-1

Potser l'equip ha fet el millor partit de tota la temporada fins ara, davant un bon rival. Els primers 10 minuts han estat boníssims i al minut 4 ja guanyàvem per 3-0. Encara s'haurien pogut fer més gols. S'ha pressionat molt i no s'ha deixat respirar al rival. Als últims minuts el UE Camprodon s'ha tret el domini escalenc de sobre i s'ha estirat una miqueta més, moment en el que ha pogut fer el seu gol quan faltaven dos minuts i estava tot decidit.

2ª Semifinal : CF Les Preses 1 - Escola Pia d'Olot 1 (3-2 per penals)

Final : FC L'Escala 1 - CF Les Preses 1 (2-1 per penals)

Jugadors: Iker, Nizar, Joan, Joel, Oscar, Narcís i Aleix / Jordi, Iván, Didac, Oriol, Lluís

Gols: 0-0 /Descans/ 1-0 Jordi, 1-1.

Penals: 1-0 Joan, 1-1 nº8, 1-1, 1-1, 2-1 Oscar, 2-1.

Al ser la Final s'han jugat dues parts de 10 minuts. Partit en que el FC L'Escala ha merescut una victòria clara davant un molt bon rival. Encara s'ha jugat més bé que contra el UE Camprodon. A la primera part s'ha passat per sobre el rival i tot i que s'ha acabat 0 a 0 el més just hagués estat un 2-3 a 0 ja que s'han tingut moltes ocasions (n'hem comtat 4 o 5 de claríssimes) i ells amb prou feines han passat del mig del camp. A la segona part el partit s'ha tornat a dominar clarament però no s'han tingut tantes ocasions com a la primera, ells han aprofitat una de les poques ocasions per empatar. Al final empat totalment injust, sort que s'ha pogut arreglar als penals que com sempre han estat un cara o creu. La clau de la victòria ha estat que s'ha lluitat molt i s'ha jugat com un VERITABLE EQUIP. Felicitats a tots, heu jugat molt bé durant tot el Torneig !!!.