I TROBADA EF BASE ROSES (14-2-2009)

EF BASE ROSES 3 – FC L’ESCALA 5 (1er Partit)

Jugadors : Nízar, Xavi, Narcís, Jordi, Joel i Aleix.

Gols : 0-1 Joel, 1-1 /Descans/ 1-2 Joel. 2-2, 2-3 Joel, 2-4 Aleix, 2-5 Joel, 3-5.

S’ha de remarcar que aquest Torneig és de Futbol 5 i cada partit ha tingut 2 parts de 10 minuts. Val a dir que l’equip de l’EF Base Roses no tenia res a veure amb el que va jugar a l’Escala el passat mes de desembre, només tenia dos jugadors d’aquell dia i n’hi havia tres que eren 1er any Pre-Benjamí. Victoria justa en un partit molt disputat i igualat. Al principi ens ha costat una mica adaptar-nos al terreny de joc (que era més estret) i el fet de jugar amb cinc jugadors. A la segona part ha jugat de porter en Jordi.

EFB NAVATA 1 – FC L’ESCALA 3 (2n Partit)

Jugadors : Joan, Oscar, Marcos, Oriol, Iker i Didac.

Gols: 0-1 Oscar (P), 1-1, 1-2 Iker /Descans/ 1-3 Oscar.

També victoria justa en un partit que ha estat molt igualat. Val a dir que l’equip de l’EFB Navata també tenia dos o tres jugadors de 1er any Pre-Benjamí. Igual que al primer partit, al principi ens ha ha costat una mica adaptar-nos al terreny de joc (que era més estret) i el fet de jugar amb cinc jugadors. A la segona part ha jugat de porter l’Iker.

EMPÚRIA LLEONS 0 – FC L’ESCALA 5 (3er Partit)

Gols : 0-1 Narcís /Descans/ 0-2 Aleix, 0-3 Joel, 0-4 Aleix, 0-5 Joel.

L’equip s’ha trobat més còmode des del principi ja que estavem més adaptats al fet de jugar només amb cinc jugadors. L’equip ha estat superior en tot moment al rival. S’ha de remarcar que l’Empúria Lleons només tenia un jugador de 1er any Pre-Benjamí. A la segona part ha tornat a jugar de porter en Jordi. Indicar que en Xavi s’ha hagut de retirar a la segona part perquè s’ha lesionat.

CF LLERS 4 – FC L’ESCALA 0 (4art Partit)

Gols: 0-0 /Descans/ 1-0, 2-0, 3-0, 4-0.

L’equip s’ha trobat més còmode que al primer partit ja que estaven més adaptats. A la primera part el CF Llers ha jugat amb 2 jugadors de 1er any de Pre Benjamí, tot i així l’equip ha aguantat molt bé. En aquesta primera part el partit ha estat molt igualat i podia haver marcat qualsevol dels dos conjunts. A la segona part l’equip ha aguantat fins al minut 3 el 0 a 0, però llavors l’entrenador contrari ha fet entrar tots cinc jugadors de 1er any Pre-Benjamí i en sis minuts han fet quatre gols. En aquesta segona l'Iker ha fet de porter. Tot i guanyar el partit el CF Llers no ha jugat bé, ja que per guanyar el partit ho ha fet a base de força i no jugant a futbol . En definitiva actitut anti-esportiva per part del CF Llers, en una categoria que el que compte és jugar a futbol i passar-ho bé i no el fet de primar el resultat per damunt de tot.